Ga naar de hoofdinhoud

Schoonmaaktips

 • Hoe maak je de badkamer schoon in 30 minuten?

  Hoe maak je de badkamer schoon in 30 minuten?

  De badkamer schoonmaken is een van de onaangename taken waar bijna niemand zich vrijwillig voor opgeeft. Toch is het niet te vermijden. Zo hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet waardoor het schoonmaken van je badkamer effectief wordt en je bovenop tijd bespaart! Lees dus snel verder.

  LEES MEER
 • Hoe maak je een wc-bril schoon?

  Hoe maak je een wc-bril schoon?

  De badkamer regelmatig schoon te houden is ontzettend belangrijk, omdat hier vanwege de vochtige omgeving het grootste risico op groei van ongewenste micro-organismen ontstaat. En dit geldt dubbel bij de closetzitting. Hoe maak je de toiletbril dus perfect schoon? Lees snel verder!
   

  LEES MEER
 • Hoe maak je het toilet schoon zonder chemicaliën?

  Hoe maak je het toilet schoon zonder chemicaliën?

  Schoonmaken is niet iedereens favoriet klusje, en dat geldt dubbel voor het schoonmaken van een toilet. Probeer eens je hangtoilet of een staande toiletpot zonder chemicaliën schoon te maken. Wie weet, misschien vind je een nieuwe manier om hoe de schoonmaakbeurt aangenamer te maken! Lees nu snel verder en ontdek de bewezen tips van onze grootmoeders.
   

  LEES MEER
 • Hoe hou je je spoelbak schoon? Wij geven tips!

  Hoe hou je je spoelbak schoon? Wij geven tips!

  Tegenwoordig zijn er veel soorten keukenwasbakken te verkrijgen. Zo kunt je kiezen uit roestvrij staal, tectoniet, granieten en zelfs keramische spoelbakken. Welke je dan ook kiest, wil je natuurlijk dat hij er jarenlang als nieuw uitziet. En om je spoelbak in topconditie te houden, is het juiste onderhoud cruciaal. Daarom geven we je graag wat tips hoe je dat best kunt aanpakken!
   

  LEES MEER
 • Kerstschoonmaak in alle rust, zonder chaos en stress? Zo pakt u dat aan!

  Kerstschoonmaak in alle rust, zonder chaos en stress? Zo pakt u dat aan!

  De mooiste feestdagen van het jaar komen eraan. Dit jaar zullen ze misschien een beetje anders verlopen dan in voorgaande jaren, maar de voorbereidingen zullen ongetwijfeld hetzelfde zijn – dat geldt in ieder geval voor de kerstschoonmaak. Wilt u de feestdagen dit jaar zonder stress en haast doorbrengen? Dan hebben wij voor u probate tips en handige helpers, die u het werk gemakkelijk zullen maken. Geniet van rustige feestdagen in een schone, gezellige en geurige omgeving.
   

  LEES MEER
Naar beneden