Ga naar de hoofdinhoud

Schoonmaaktips

 • Bad schoonmaken? Dat doe je zo!

  Bad schoonmaken? Dat doe je zo!

  Maak je smerig bad alweer schoon met onze handige tips en trucs. Hieronder geven we je advies over hoe je snel, gemakkelijk én met natuurlijke, huishoudelijke middeltjes je badkuip schoonmaakt zodat het er weer als nieuw uitziet

  LEES MEER
 • Verstopte wc? Zo los je dat op!

  Verstopte wc? Zo los je dat op!

  Ooit op de spoelknop gedrukt, toen het water ineens omhoog begon te komen alsook je adrenalinegehalte? We hebben waarschijnlijk allemaal deze situatie ervaren. Met onze eenvoudige tips en trucs verhelp je dit vervelende probleem snel en zonder een loodgieter. Lees dus snel veder en bereid je goed voor deze vervelende situatie.

  LEES MEER
 • Verstopte afvoer in de keuken? Zo los je dat op!

  Verstopte afvoer in de keuken? Zo los je dat op!

  Vaak spoelen wij middels de gootsteenafvoer allerlei etensresten door die we daar liever niet zouden spoelen. Hierdoor raakt de afvoer na een tijd verstopt – het water loopt niet weg, en erger nog, het stinkt verschrikkelijk. Hoe los je dat op? Ontdek hieronder een aantal bewezen tips en trucs voor een verstopte afvoer.

  LEES MEER
 • Hoe maak je de badkamer schoon in 30 minuten?

  Hoe maak je de badkamer schoon in 30 minuten?

  De badkamer schoonmaken is een van de onaangename taken waar bijna niemand zich vrijwillig voor opgeeft. Toch is het niet te vermijden. Zo hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet waardoor het schoonmaken van je badkamer effectief wordt en je bovenop tijd bespaart! Lees dus snel verder.

  LEES MEER
 • Hoe maak je een wc-bril schoon?

  Hoe maak je een wc-bril schoon?

  De badkamer regelmatig schoon te houden is ontzettend belangrijk, omdat hier vanwege de vochtige omgeving het grootste risico op groei van ongewenste micro-organismen ontstaat. En dit geldt dubbel bij de closetzitting. Hoe maak je de toiletbril dus perfect schoon? Lees snel verder!
   

  LEES MEER
 • Hoe maak je het toilet schoon zonder chemicaliën?

  Hoe maak je het toilet schoon zonder chemicaliën?

  Schoonmaken is niet iedereens favoriet klusje, en dat geldt dubbel voor het schoonmaken van een toilet. Probeer eens je hangtoilet of een staande toiletpot zonder chemicaliën schoon te maken. Wie weet, misschien vind je een nieuwe manier om hoe de schoonmaakbeurt aangenamer te maken! Lees nu snel verder en ontdek de bewezen tips van onze grootmoeders.
   

  LEES MEER
naar boven