Ga naar de hoofdinhoud

Blog

 • Hoe hoog plaatst u de gootsteen?

  Hoe hoog plaatst u de gootsteen?

  De vraag hoe hoog de gootsteen in de keuken moet worden geplaatst, maakt deel uit van de bredere kwestie van ergonomische regels in huis. Ergonomie, d.w.z. het vinden van de juiste afmetingen en afstanden bij het plannen van de ruimtelijke indeling met het oog op comfort en veiligheid.
   

  LEES MEER
 • Tuinmeubilair onderhoud

  Tuinmeubilair onderhoud

  In de winter bewaren we onze tuinmeubelen in de garage of de kelder, vooral om ze te beschermen tegen het weer. Maar, dat betekent niet dat de meubels helemaal veilig zijn in de zomer. We moeten nog altijd rekening houden met een aantal factoren, die het uiterlijk en de staat van tuinmeubelen negatief kunnen beïnvloeden. Het onderwerp van dit artikel is, hoe u zo goed mogelijk voor uw nieuwe tafel en stoelen kunt zorgen, zodat ze er zo lang mogelijk mooi uit blijven zien.

  LEES MEER
 • Hoe moet u de doucheslang schoonmaken

  Hoe moet u de doucheslang schoonmaken

  Het schoonmaken van de badkamer neemt vaak evenveel tijd in beslag als het schoonmaken van de woonkamer. Dit ondanks het feit, dat de badkamer meestal de kleinste ruimte in het appartement is. Een van de voorzieningen waar u op moet letten is de doucheslang. Hoe blijft  het mooi en functioneel?
   

  LEES MEER
 • Een badscherm schoonmaken

  Een badscherm schoonmaken

  Een mooie badkamer voor een lange tijd? Ja, het is mogelijk en ook vaak gemakkelijk. U hoeft alleen maar aandacht te besteden aan het kiezen van het juiste sanitair en tegelijkertijd de regelmatige verzorging, die het vereist niet te onderschatten. Het zal u verbazen hoeveel fabrikanten u hierbij willen helpen.

  LEES MEER
 • April in de tuin: het eerste gras maaien, bomen snoeien en groenten planten

  April in de tuin: het eerste gras maaien, bomen snoeien en groenten planten

  De lente is eindelijk begonnen en dat betekent goed nieuws en slecht nieuws voor tuinliefhebbers. Het goede nieuws is, dat voor het eerst de vruchten van uw harde werk te zien zijn. In april staan primula's, magnolia's, gentianen of vroege rododendrons in bloei. Zelfs de eerste groenten rijpen, zoals rabarber, sla of rucola. Dat is een geweldige motivatie, want er is ook een andere kant van de medaille: in april is er veel werk in de tuin. De tuinier moet een beetje geluk hebben, want het weer is onvoorspelbaar. Laten we eens kijken naar een lijst met alle dingen die we in april in de tuin moeten doen.
   

  LEES MEER
 • Hoe de spiegel in de badkamer goed verlichten

  Hoe de spiegel in de badkamer goed verlichten

  Badkamerverlichting is een van de belangrijke factoren, die bijdragen aan het creëren van een aangename en functionele sfeer. Een speciale categorie is dan de vraag hoe de spiegel in de badkamer verlicht moet worden. Laten we ons richten op de aspecten die in dit verband aandacht verdienen.

  LEES MEER
naar boven