Ga naar de hoofdinhoud

Blog

 • De juiste badmengkraan kiezen doe je zo

  De juiste badmengkraan kiezen doe je zo

  Een nieuwe badkraan kiezen. Wat zijn eigenlijk de mogelijkheden en waar moet je best aan denken? Bij de keuze spelen veel factoren een rol - de montagewijze, de bediening maar ook de kleur en het algehele ontwerp. Je wilt natuurlijk dat het kraantje perfect in je badkamer past. Lees dus snel verder. Wij vertellen je alles wat je moet weten!

  LEES MEER
 • Maak je toiletbezoek stuk aangenamer

  Maak je toiletbezoek stuk aangenamer

  Het bidet wordt langzaam, maar uiteindelijk populair en dit terecht. Het biedt talloze voordelen en maakt het toiletbezoek stuk aangenamer, stuk hygiënischer en stuk praktischer. Lees hieronder alle redenen waarom het bidet een goeie keuze is en laat je overtuigen.

  LEES MEER
 • De juiste wastafelkraan kiezen doe je zo

  De juiste wastafelkraan kiezen doe je zo

  Lavabokraan is de meest gebruikte kraan in de badkamer. We gebruiken hem allemaal meerdere keren per dag, als we onze tandenpoetsen of als we onze handen wassen. Bij wastafelkranen is er echter een heel scala aan opties. Lees daarom snel verder en bereid je op voorhand voor op de keuze voor jouw nieuw lavabo kraantje.

  LEES MEER
 • Thuis water besparen, hoe doe je dat?

  Thuis water besparen, hoe doe je dat?

  Water is voor ons tegenwoordig vanzelfsprekend, maar door klimaatverandering kan het over een paar jaar schaars worden. Het Wereldwaterdag, die elk jaar op 22 maart valt, is een perfect gelegenheid om onze aandacht aan waterbesparing te besteden. Hieronder geven wij je een aantal handige tips om je waterverbruik thuis te verlagen. 
   

  LEES MEER
 • Een kleine badkamer renoveren? Dat doe je zo!

  Een kleine badkamer renoveren? Dat doe je zo!

  De badkamer renoveren is een hele uitdaging, er komt een hoop bij kijken. Een kleine badkamer verbouwen wil je dus zeker en vast goed aanpakken. In dit artikel hebben we daarom een aantal tips voor je op een rij gezet die je hier kunnen mee helpen.
   

  LEES MEER
 • Dit zijn de badkamertrends van 2021

  Dit zijn de badkamertrends van 2021

  Onze badkamers zijn niet meer alleen een plek voor snelle hygiëne, maar ook een plaats van ontspanning en rust. Het is de ruimte waar wij ons klaar maken voor een nieuwe dag en de plek waar wij tot rust komen voordat wij gaan slapen. We willen deze plek daarom graag omtoveren tot iets moois.

  LEES MEER
Naar beneden