Ga naar de hoofdinhoud

Blog

 • Badkamerontwerp: inspiratie, hoe ontwerp je een design badkamer

  Badkamerontwerp: inspiratie, hoe ontwerp je een design badkamer

  Thuis is een plek waar we goed kunnen leven, waar we onze dagelijkse rollen achter ons kunnen laten en weer onszelf kunnen zijn. Niet alleen gezelligheid en functionaliteit, maar ook esthetiek en een goed ontworpen inrichting helpen ons hierbij. Omdat de badkamer een plek is die ontspanning stimuleert, moeten we er speciale aandacht aan besteden. Weet, dat een designbadkamer niet onbereikbaar hoeft te zijn en ook onverwachte wensen vervult kunnen worden.

   

  LEES MEER
 • GROHE: Dat de verandering mooi en functioneel zal zijn

  GROHE: Dat de verandering mooi en functioneel zal zijn

  Bent u van plan te verbouwen of te renoveren? Hebt u de drang om iets aan uw huis te veranderen? Wilt u uw huis aanpassen aan nieuwe trends? Wat de reden achter uw verlangen naar iets nieuws ook is, weet dat u zeker voldoening zult vinden als u werkt met GROHE, een merk dat veel ervaring heeft met verandering.

   

  LEES MEER
 • Oma's advies - kalkaanslag verwijderen met citroen

  Oma's advies - kalkaanslag verwijderen met citroen

  Als u even niet oplet, komt u erachter, dat het overal in huis is. In de keuken, in de badkamer, in het toilet. We hebben het over kalkaanslag, waardoor zelfs een gloednieuwe badkamer er tien jaar ouder uitziet. Vandaag vertellen we u hoe u deze stof van zijn favoriete plekjes in huis verwijdert.
   

  LEES MEER
 • Hoe schimmel in de badkamer te behandelen

  Hoe schimmel in de badkamer te behandelen

  De badkameromgeving is een kleine thuisbiotoop. Hier vinden we de perfecte omstandigheden voor verschillende soorten micro-organismen. Het is dus geen wonder, dat ondanks alle moderne vooruitgang, schimmel niet uit huis is verdwenen. Hoe houd je ze onder controle?
   

  LEES MEER
 • Hoe richt je een badkamer in voor mensen met een handicap?

  Hoe richt je een badkamer in voor mensen met een handicap?

  Het inrichten van een badkamer voor mensen met een handicap is een uitdaging. Als het gaat om badkamers in openbare ruimten, moet de ontwikkelaar bij het ontwerpen ervan de Tsjechische, Europese en zelfs de internationale wetgeving volgen. Een belangrijk document is bijvoorbeeld VN-resolutie 48/96 van 20 december 1993 over standaardregels voor gelijke kansen voor personen met een handicap.

   

  LEES MEER
 • Hoe richt je een functioneel toilet in?

  Hoe richt je een functioneel toilet in?

  Het toilet is een verwaarloosde ruimte in huis, maar we weten allemaal hoe een bezoek aan een toilet dat niet goed werkt of waar we ons niet lekker voelen ons verblijf in iemands appartement of huis kan bederven. Hierbij een artikel over het inrichten van een functioneel toilet. Allereerst wordt beschreven hoe een functioneel toilet er volgens de normen moet uitzien. Vervolgens worden de twee basistypes van het toilet vergeleken – duoblok toilet en wandtoilet. Daarna wordt ingegaan op de type installatie, spoeling en montage van de zitting, en tot slot worden enkele accessoires genoemd die niet mogen ontbreken in een echt comfortabel toilet.
   

  LEES MEER
 • 3D-model en AR-realiteit - handleiding

  3D-model en AR-realiteit - handleiding

  Wij doen ons best om de keuze van producten overzichtelijk te maken, daarom zijn er nu ook 3D-modellen en AR-realiteit op onze website te vinden. Bekijk het gekozen product van alle kanten of probeer hoe het product bij jou thuis zal uitzien!
   

  LEES MEER
 • Hoe maak je een keramische spoelbak schoon?

  Hoe maak je een keramische spoelbak schoon?

  De spoelbak is een zeer belastend onderdeel van de keuken. Hoe zorg je ervoor dat het er op lange termijn mooi blijft uitzien en tegelijkertijd onaangename kalkaanslag of overgroei van micro-organismen voorkomt? In dit artikel wordt de nadruk gelegd op keramische spoelbakken.
   

  LEES MEER
naar boven