Ga naar de hoofdinhoud

Blog

 • Hoe maak je het toilet schoon zonder chemicaliën?

  Hoe maak je het toilet schoon zonder chemicaliën?

  Schoonmaken is niet iedereens favoriet klusje, en dat geldt dubbel voor het schoonmaken van een toilet. Probeer eens je hangtoilet of een staande toiletpot zonder chemicaliën schoon te maken. Wie weet, misschien vind je een nieuwe manier om hoe de schoonmaakbeurt aangenamer te maken! Lees nu snel verder en ontdek de bewezen tips van onze grootmoeders.
   

  LEES MEER
 • Voedingsmiddelen voor een gezonde spijsvertering die goed zijn voor je lichaam en geest

  Voedingsmiddelen voor een gezonde spijsvertering die goed zijn voor je lichaam en geest

  Je bent het zeker met ons eens dat zich goed voelen is simpelweg altijd beter. Het is dan belangrijk te zeggen dat wat we eten, maakt een belangrijk invloed op ons mentale en fysieke welzijn. Ongeveer 80% van ons lijdt aan indigestie en ongeveer een op de zeven heeft een prikkelbare darm syndroom. Genoeg negatieve statistieken hoor. Laten we het liever hebben over hoe je er iets aan kunt doen.
   

  LEES MEER
 • Hoe creëer je een vintage badkamer?

  Hoe creëer je een vintage badkamer?

  Ben je van plan om een vintage badkamer te creëren? Heb je al een visie of weet je nog niet helemaal ‘hoe en wat’? Met onze handige tips weet je zeker waar beginnen. Lees dus snel verder en ontdek hoe je je badkamer een retro look kunt geven.  
   

  LEES MEER
 • Zo vind je de juiste bidetkraan

  Zo vind je de juiste bidetkraan

  Zelfs in het aanbod aan bidetkranen, een product dat vroeger relatief zeldzaam was, is er nu een ruime keuze. In ons SANITINO assortiment tref je aan meer dan 200 bidetkranen van verschillende merken, vrijstaand of inbouw, met of zonder afvoer en van allerlei soorten bediening. En omdat de keuze hierdoor lastig kan zijn, geven wij je nu graag advies hoe de beste bidetkraan uitkiezen!  

  LEES MEER
 • De juiste douchekraan kiezen doe je zo

  De juiste douchekraan kiezen doe je zo

  Wil je een perfecte doucheruimte creëren en ben je daarom op zoek naar de juiste douchekraan? Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder en bereid je goed voor op de keuze voor jouw nieuwe douchemengkraan!

  LEES MEER
 • De juiste badkamer radiator kiezen doe je zo

  De juiste badkamer radiator kiezen doe je zo

  Ben je op zoek naar geschikte badkamerverwarming, maar weet je door de verschillende mogelijkheden niet goed waar je moet beginnen? Wij helpen je hier graag bij met onderstaande adviespagina’s. Of je nu op zoek bent naar een handdoekradiator of een warmtebron voor de hele badkamer, dankzij dit artikel vind je zeker de passende oplossing. Lees snel verder en ontdek welke type radiatoren er zijn en waarmee je rekening moet houden.
   

  LEES MEER
 • Hoe hou je je spoelbak schoon? Wij geven tips!

  Hoe hou je je spoelbak schoon? Wij geven tips!

  Tegenwoordig zijn er veel soorten keukenwasbakken te verkrijgen. Zo kunt je kiezen uit roestvrij staal, tectoniet, granieten en zelfs keramische spoelbakken. Welke je dan ook kiest, wil je natuurlijk dat hij er jarenlang als nieuw uitziet. En om je spoelbak in topconditie te houden, is het juiste onderhoud cruciaal. Daarom geven we je graag wat tips hoe je dat best kunt aanpakken!
   

  LEES MEER
 • De juiste badmengkraan kiezen doe je zo

  De juiste badmengkraan kiezen doe je zo

  Een nieuwe badkraan kiezen. Wat zijn eigenlijk de mogelijkheden en waar moet je best aan denken? Bij de keuze spelen veel factoren een rol - de montagewijze, de bediening maar ook de kleur en het algehele ontwerp. Je wilt natuurlijk dat het kraantje perfect in je badkamer past. Lees dus snel verder. Wij vertellen je alles wat je moet weten!

  LEES MEER
Naar beneden