Ga naar de hoofdinhoud

Inspiratie voor badkamers en keukens

Of u nu op zoek bent naar de juiste badkamer of keuken, kiezen kan soms een lastige opgave zijn. Laat u inspireren door onze oplossingen en vereenvoudig uw beslissing. De inspirators zijn ontworpen om uw keuze voor badkamer- of keukenuitrusting zo eenvoudig mogelijk te maken. U hoeft niet na te denken of elk product wel bij elkaar past qua design of constructie. Bovendien kunt u met een paar klikken uw hele badkamer of keuken aan uw winkelmandje toevoegen.

Badkamer inspirator

Badkamer in een paar klikken
Badkamer inspirator

IK WIL GEÏNSPIREERD WORDEN

Keuken inspirator

Gemakkelijke keuze van een nieuwe keuken
Keuken inspirator

IK WIL GEÏNSPIREERD WORDEN

Inspiratie van onze blog

 • Witte keuken: elegantie die zichzelf kan transformeren

  Witte keuken: elegantie die zichzelf kan transformeren

  De kleur wit creëert een unieke sfeer van puurheid, lichtheid en tijdloosheid. Het voegt diepte toe en vergroot de ruimte optisch. Het belangrijkste voordeel is dat het niet verkleurt en vooral dat het perfect combineert met andere elementen in de kamer. Het is aan u om te kiezen of u de voorkeur geeft aan minimalisme, een rustieke stijl of een strandontwerp of speelt met contrasten.

   

  LEES MEER
 • Keuken in retrostijl: de charme van het verleden in een modern huis

  Keuken in retrostijl: de charme van het verleden in een modern huis

  Keukens in retrostijl zijn meer dan een trend; ze zijn een viering van geschiedenis, nostalgie en tijdloze elegantie. Ze verwijzen naar tijdperken die het design en de keukencultuur hebben gevormd, met name de periode tussen de jaren 1950 en 1980. Deze keukens combineren ouderwetse esthetiek met modern comfort en creëren zo een unieke omgeving vol warmte en persoonlijkheid.

  LEES MEER
 • Badkamer in donkere kleuren

  Badkamer in donkere kleuren

  De klassieke kleur van de badkamer is wit. Het is echter niet langer vanzelfsprekend dat een badkamer "gewoon" wit of zelfs helder moet zijn. Kies voor donkere tinten en creëer een unieke ruimte, die indruk maakt door zijn functionaliteit en tijdloze sfeer.

  LEES MEER
 • Witte badkamer: met welke kleuren te combineren

  Witte badkamer: met welke kleuren te combineren

  De witte kleur is een klassieker die de aanhangers van welke stijl dan ook niet zal teleurstellen. Het is een symbool van zuiverheid, smaakvolle elegantie en eenvoud. Een onmiskenbaar voordeel is, het feit, dat het niet alleen op zichzelf indruk maakt, maar ook in combinatie met andere kleuren of materialen. Hoe kan een witte badkamer eruit zien?
   

  LEES MEER
 • Badkamer in een minimalistische stijl

  Badkamer in een minimalistische stijl

  Minimum aan voorwerpen en maximum aan comfort. De minimalistische stijl is al tientallen jaren een populaire trend in de interieurinrichting. Voor de badkamer is het vooral populair doordat deze ruimte zo gemakkelijk te onderhouden is en visueel aantrekkelijker wordt. Hoe richt je een minimalistische badkamer in? Lees verder!
   

  LEES MEER
 • Laat je door badkamers in de natuurlijke stijl inspireren

  Laat je door badkamers in de natuurlijke stijl inspireren

  Badkamer – een plek waar we niet alleen fysieke vervuiling afspoelen, maar ook vaak mentale spanning. Om dit reinigingsproces in alle opzichten te ondersteunen, is het goed om onze aandacht niet alleen op de praktische kant van de uitrusting te richten, maar ook op het design en de visuele inrichting van de ruimte. Een badkamer in natuurlijke kleuren zal ook een sfeer van veiligheid en welzijn creëren. Hoe doe je dat?
   

  LEES MEER
 • Keuken met een vleugje Frans platteland

  Keuken met een vleugje Frans platteland

  Provençaalse keukens hebben een onmiskenbare charme. Wil je 's morgens van je kopje koffie en ontbijt genieten in de gezellige sfeer van het Franse platteland? Laat je inspireren door onze adviezen voor de inrichting van je keuken in de Provençaalse stijl.
   

  LEES MEER

Categorie

naar boven