Ga naar de hoofdinhoud

Advies

 • Hoe richt je een functioneel toilet in?

  Hoe richt je een functioneel toilet in?

  Het toilet is een verwaarloosde ruimte in huis, maar we weten allemaal hoe een bezoek aan een toilet dat niet goed werkt of waar we ons niet lekker voelen ons verblijf in iemands appartement of huis kan bederven. Hierbij een artikel over het inrichten van een functioneel toilet. Allereerst wordt beschreven hoe een functioneel toilet er volgens de normen moet uitzien. Vervolgens worden de twee basistypes van het toilet vergeleken – duoblok toilet en wandtoilet. Daarna wordt ingegaan op de type installatie, spoeling en montage van de zitting, en tot slot worden enkele accessoires genoemd die niet mogen ontbreken in een echt comfortabel toilet.
   

  LEES MEER
 • Welke douchekop kopen?

  Welke douchekop kopen?

  Douchen is tegenwoordig een van de manieren om te ontspannen. Juiste douchekop kiezen is dus van groot belang. Benieuwd naar de mogelijkheden en op welke factoren je best op moet letten? Hieronder geven wij advies!

  LEES MEER
 • De juiste toilet kiezen? Wij geven tips!

  De juiste toilet kiezen? Wij geven tips!

  Een toilet mag in geen enkel huis ontbreken. Het juiste toilet kiezen is daarom van groot belang. Een goed gekozen toilet bespaart water, is onderhoudsvriendelijk en comfortabel. Waar moet je dus nu precies op letten bij de aankoop van een wc? Wij geven je graag advies

  LEES MEER
 • Kies het beste bidetdouche volgens je behoeften

  Kies het beste bidetdouche volgens je behoeften

  Er zijn verschillende mogelijkheden om thuis van een bidet te kunnen genieten. Naast standaard bidets en douche wc´s, die op een toiletpot worden gemonteerd, is er ook een bijzonder praktische en betaalbare oplossing – een bidet douche. Het is onder andere een ruimtebesparende oplossing die de voordelen van een bidet biedt. Wil je weten wat je van een bidetdouche kunt verwachten? Lees dan onderaan deze pagina verder en bekijk de mogelijkheden!

  LEES MEER
naar boven