Ga naar de hoofdinhoud

Advies

 • Zo vind je de juiste bidetkraan

  Zo vind je de juiste bidetkraan

  Zelfs in het aanbod aan bidetkranen, een product dat vroeger relatief zeldzaam was, is er nu een ruime keuze. In ons SANITINO assortiment tref je aan meer dan 200 bidetkranen van verschillende merken, vrijstaand of inbouw, met of zonder afvoer en van allerlei soorten bediening. En omdat de keuze hierdoor lastig kan zijn, geven wij je nu graag advies hoe de beste bidetkraan uitkiezen!  

  LEES MEER
 • De juiste douchekraan kiezen doe je zo

  De juiste douchekraan kiezen doe je zo

  Wil je een perfecte doucheruimte creëren en ben je daarom op zoek naar de juiste douchekraan? Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder en bereid je goed voor op de keuze voor jouw nieuwe douchemengkraan!

  LEES MEER
 • De juiste badkamer radiator kiezen doe je zo

  De juiste badkamer radiator kiezen doe je zo

  Ben je op zoek naar geschikte badkamerverwarming, maar weet je door de verschillende mogelijkheden niet goed waar je moet beginnen? Wij helpen je hier graag bij met onderstaande adviespagina’s. Of je nu op zoek bent naar een handdoekradiator of een warmtebron voor de hele badkamer, dankzij dit artikel vind je zeker de passende oplossing. Lees snel verder en ontdek welke type radiatoren er zijn en waarmee je rekening moet houden.
   

  LEES MEER
 • De juiste badmengkraan kiezen doe je zo

  De juiste badmengkraan kiezen doe je zo

  Een nieuwe badkraan kiezen. Wat zijn eigenlijk de mogelijkheden en waar moet je best aan denken? Bij de keuze spelen veel factoren een rol - de montagewijze, de bediening maar ook de kleur en het algehele ontwerp. Je wilt natuurlijk dat het kraantje perfect in je badkamer past. Lees dus snel verder. Wij vertellen je alles wat je moet weten!

  LEES MEER
 • De juiste wastafelkraan kiezen doe je zo

  De juiste wastafelkraan kiezen doe je zo

  Lavabokraan is de meest gebruikte kraan in de badkamer. We gebruiken hem allemaal meerdere keren per dag, als we onze tandenpoetsen of als we onze handen wassen. Bij wastafelkranen is er echter een heel scala aan opties. Lees daarom snel verder en bereid je op voorhand voor op de keuze voor jouw nieuw lavabo kraantje.

  LEES MEER
 • Hoe de juiste badkameraccessoires kiezen

  Hoe de juiste badkameraccessoires kiezen

  Badkameraccessoires zijn praktisch en zorgen voor een gezellige sfeer en een goed gevoel in de badkamer. Ze zijn de kers op de taart van de hele badkamer. Onderschat dus hun keuze niet. Maak een gedetailleerde lijst, denk na over de stijl en materialen die u mooi vindt en vergeet ook de praktische kant van de accessoires niet.

  LEES MEER
Naar beneden