Ga naar de hoofdinhoud

Advies

 • Welke douchekop kopen?

  Welke douchekop kopen?

  Douchen is tegenwoordig een van de manieren om te ontspannen. Juiste douchekop kiezen is dus van groot belang. Benieuwd naar de mogelijkheden en op welke factoren je best op moet letten? Hieronder geven wij advies!

  LEES MEER
 • De juiste toilet kiezen? Wij geven tips!

  De juiste toilet kiezen? Wij geven tips!

  Een toilet mag in geen enkel huis ontbreken. Het juiste toilet kiezen is daarom van groot belang. Een goed gekozen toilet bespaart water, is onderhoudsvriendelijk en comfortabel. Waar moet je dus nu precies op letten bij de aankoop van een wc? Wij geven je graag advies

  LEES MEER
 • Kies het beste bidetdouche volgens je behoeften

  Kies het beste bidetdouche volgens je behoeften

  Er zijn verschillende mogelijkheden om thuis van een bidet te kunnen genieten. Naast standaard bidets en douche wc´s, die op een toiletpot worden gemonteerd, is er ook een bijzonder praktische en betaalbare oplossing – een bidet douche. Het is onder andere een ruimtebesparende oplossing die de voordelen van een bidet biedt. Wil je weten wat je van een bidetdouche kunt verwachten? Lees dan onderaan deze pagina verder en bekijk de mogelijkheden!

  LEES MEER
 • Zo vind je de juiste bidetkraan

  Zo vind je de juiste bidetkraan

  Zelfs in het aanbod aan bidetkranen, een product dat vroeger relatief zeldzaam was, is er nu een ruime keuze. In ons SANITINO assortiment tref je aan meer dan 200 bidetkranen van verschillende merken, vrijstaand of inbouw, met of zonder afvoer en van allerlei soorten bediening. En omdat de keuze hierdoor lastig kan zijn, geven wij je nu graag advies hoe de beste bidetkraan uitkiezen!  

  LEES MEER
 • De juiste douchekraan kiezen doe je zo

  De juiste douchekraan kiezen doe je zo

  Wil je een perfecte doucheruimte creëren en ben je daarom op zoek naar de juiste douchekraan? Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder en bereid je goed voor op de keuze voor jouw nieuwe douchemengkraan!

  LEES MEER
 • De juiste badkamer radiator kiezen doe je zo

  De juiste badkamer radiator kiezen doe je zo

  Ben je op zoek naar een ideale badkamerverwarming, maar weet je door de verschillende mogelijkheden niet goed waar je moet beginnen? Wij helpen je hier graag bij met onderstaande adviespagina. Of je nu op zoek bent naar een handdoekradiator of een warmtebron voor de hele badkamer, dankzij dit artikel vind je zeker de passende oplossing. Lees snel verder en ontdek welke soorten radiatoren er zijn en waarmee je rekening moet houden.
   

  LEES MEER
 • Hoe de juiste douchebak kiezen?

  Hoe de juiste douchebak kiezen?

  Ben je op zoek naar een douchebak? Wil je weten welke soorten douchebakken er zijn en waar je bij de keuze op moet letten? Dan ben je hier op het juiste adres! Met onderstaande adviespagina weet je meteen voor welke douchebak kiezen. 

  LEES MEER
 • De juiste badmengkraan kiezen doe je zo

  De juiste badmengkraan kiezen doe je zo

  Een nieuwe badkraan kiezen: wat zijn de mogelijkheden en waar moet je best aan denken? Je wilt natuurlijk dat het kraantje perfect in je badkamer past. Wij vertellen je alles wat je moet weten! Lees dus snel verder.

  LEES MEER
Naar beneden