Ga naar de hoofdinhoud

Tips en advies

 • Hoe repareert u krassen in een roestvrijstalen spoelbak

  Hoe repareert u krassen in een roestvrijstalen spoelbak

  Sommige mensen kunnen een spoelbak 20 jaar gebruiken en er nog steeds geen krasje op vinden. Bij andere spoelbakken verschijnen de eerste krassen al na een maand gebruik. Dit zegt niets over de kwaliteit van de spoelbak; krassen komen gewoon onverwacht. U laat een pan of ander zwaar voorwerp in de spoelbak vallen, een glas breekt erin, iemand gaat per ongeluk met een mes over het oppervlak - en daar is de kras. In het geval van een roestvrijstalen spoelbak is dit een groot probleem, want hier zijn de tekortkomingen van dit type helaas goed zichtbaar.
   

  LEES MEER
 • Hoe een keukenkraan repareren

  Hoe een keukenkraan repareren

  Wat moet ik doen als de hendelkraan in de keuken druppelt? Mijn instinct zegt me dat ik een loodgieter moet bellen voor hulp. Maar deze zijn vaak erg druk en zeker niet goedkoop. Een druppende kraan is zo'n banaal probleem, we kunnen u geruststellen: u kunt het zelf verhelpen. Zelfs voor iemand wiens doe-het-zelf-vaardigheden ophouden bij het vervangen van een kapotte lamp of het inslaan van een spijker is het niet zo'n probleem. Het duurt maar tien minuten en de investering is maar een paar euro.
   

  LEES MEER
 • Hoe de spiegel in de badkamer goed verlichten

  Hoe de spiegel in de badkamer goed verlichten

  Badkamerverlichting is een van de belangrijke factoren, die bijdragen aan het creëren van een aangename en functionele sfeer. Een speciale categorie is dan de vraag hoe de spiegel in de badkamer verlicht moet worden. Laten we ons richten op de aspecten die in dit verband aandacht verdienen.

  LEES MEER
 • Hoe gebruik je een bidet?

  Hoe gebruik je een bidet?

  Intieme hygiëne zou geen taboe moeten zijn. Integendeel, het is een gebied waar we aandacht aan moeten besteden, omdat het een grote bijdrage levert aan de algehele conditie. Welke opties hebben we? Het basishulpmiddel is een bidet. Weet je hoe een bidet werkt en dat er niet slechts één type is?
   

  LEES MEER
 • Wat met een natte handdoek na het douchen?

  Wat met een natte handdoek na het douchen?

  Je komt onder de douche vandaan, je lichaam is heerlijk ontspannen en je ruikt naar je favoriete zeep. Met een relaxed gevoel reik je uit naar waar je een handdoek verwacht, maar… Eerst verdwijnt dat relaxed humeur en dan keert je lichaam terug naar de “spanning mode” - de handdoek is daar niet. Deze scène kan gewoon tot het verleden horen als je een paar kleine veranderingen in je badkamer doet.

  LEES MEER
 • Zo kom je van zilvervisjes af, voor eens en altijd

  Zo kom je van zilvervisjes af, voor eens en altijd

  Ze houden van warmte, duisternis en vochtigheid, voor mensen zijn ze niet gevaarlijk, maar ze kunnen wel schrik aanjagen en de ochtend zeer onaangenaam maken. We hebben het over zilvervisjes, ook wel suikergasten genoemd – vleugelloze insecten die vooral in de vochtige hoeken van badkamers te vinden zijn. Zijn ze in ook je huis opgedoken? Lees dan snel verder! We hebben een paar handige tips tegen deze beestjes.

  LEES MEER
naar boven