Ga naar de hoofdinhoud

Keuzehulp

 • De juiste badmengkraan kiezen doe je zo

  De juiste badmengkraan kiezen doe je zo

  Een nieuwe badkraan kiezen. Wat zijn eigenlijk de mogelijkheden en waar moet je best aan denken? Bij de keuze spelen veel factoren een rol - de montagewijze, de bediening maar ook de kleur en het algehele ontwerp. Je wilt natuurlijk dat het kraantje perfect in je badkamer past. Lees dus snel verder. Wij vertellen je alles wat je moet weten!

  LEES MEER
 • De juiste wastafelkraan kiezen doe je zo

  De juiste wastafelkraan kiezen doe je zo

  Lavabokraan is de meest gebruikte kraan in de badkamer. We gebruiken hem allemaal meerdere keren per dag, als we onze tandenpoetsen of als we onze handen wassen. Bij wastafelkranen is er echter een heel scala aan opties. Lees daarom snel verder en bereid je op voorhand voor op de keuze voor jouw nieuw lavabo kraantje.

  LEES MEER
 • Hoe de juiste badkameraccessoires kiezen

  Hoe de juiste badkameraccessoires kiezen

  Badkameraccessoires zijn praktisch en zorgen voor een gezellige sfeer en een goed gevoel in de badkamer. Ze zijn de kers op de taart van de hele badkamer. Onderschat dus hun keuze niet. Maak een gedetailleerde lijst, denk na over de stijl en materialen die u mooi vindt en vergeet ook de praktische kant van de accessoires niet.

  LEES MEER
 • De juiste spoelbak kiezen doe je zo

  De juiste spoelbak kiezen doe je zo

  Roestvrijstaal, graniet, tectonite, met of zonder afdruipdeel en ga maar door. Het aanbod is enorm. Welke is nu echter de beste spoelbak? En waar moet je op letten bij het kopen van een spoelbak? Er komt namelijk heel wat bij kijken en we helpen je graag op weg.

  LEES MEER
 • De juiste kraanwerk kiezen doe je zo

  De juiste kraanwerk kiezen doe je zo

  Ben je op zoek naar nieuwe kraanwerk? Zie je de bomen door het bos niet meer? Om je goed op weg te helpen in het oerwoud van alle opties die bestaan, hebben wij voor je onderstaande adviespagina’s voorbereid.

  LEES MEER
 • De juiste wastafel kiezen doe je zo

  De juiste wastafel kiezen doe je zo

  We brengen de meeste tijd door in de badkamer achter de wastafel. Kies daarom niet alleen voor design maar vooral voor functionaliteit en comfort. Er zijn een aantal dingen waar je van tevoren al over na kunt denken. Kies je bijvoorbeeld voor opbouw of inbouw wastafel? En welk materiaal spreekt jouw het meeste aan? Lees mee en laat je inspireren!

  LEES MEER
 • De juiste keukenkraan kiezen doe je zo

  De juiste keukenkraan kiezen doe je zo

  Keukenkraan is een essentieel onderdeel van de keuken en kan door een vaatwasser nooit volledig vervangen worden. Ben je op zoek naar een keukenkraan en door de bomen zie je het bos niet meer? Lees hieronder waarover moet je eerst best nadenken en kies de perfecte keukenkraan.

  LEES MEER
 • De juiste bad kiezen doe je zo

  De juiste bad kiezen doe je zo

  Het bad is een plaats van dagelijkse hygiëne, maar ook van rust en ontspanning. In dit artikel zullen wij je advies geven hoe de juiste badkuip kiezen voor zowel kleine als grote badkamers. We zullen ook de voor- en nadelen van verschillende materialen op een rij zetten, alle belangrijke aspecten noemen en op de aandachtspunten inzoomen.

  LEES MEER
Naar beneden