Grohe

Grohe

GROHE is de toonaangevende fabrikant van sanitaire apparatuur en een wereldwijd merk dat zich toelegt op het leveren van innovatieve wateroplossingen. De GROHE producten worden gekenmerkt door belangrijke bedrijfswaarden zoals technologie, kwaliteit, design en duurzaamheid en ze bieden een uniek waterplezier - "Pure Freude an Wasser". Alle modelen hebben met trots de benaming "Made in Germany", die niet alleen het vertrouwen van de klant in onze producten versterkt, maar ook een informatief belang heeft- alle productie, ontwikkelings- en ontwerpactiviteiten van het bedrijf worden in Duitsland uitgevoerd. Productie in fabrieken, die maken deel uit van het complexe productienetwerk van GROHE wordt beheerst door de strengste bedrijfsstandaarden met behulp van precieze gereedschappen en processen. Dit is de enige manier om het vakmanschap en de functionele precisie van onze producten te garanderen, die de hele wereld van het GROHE- merk verwacht.

In het afgelopen decennium heeft GROHE's uniekheid meer dan 300 prijzen voor ontwerp en innovatieve technologie bewezen. GROHE zelf behoort tot de top drie van Duitse bedrijven die in 2015 het meest hebben bijgedragen aan duurzame ontwikkeling. Passie voor GROHE-producten van architecten, ontwerpers en ontwikkelaars bevestigen vele adembenemende bouwprojecten die met kranen en sanitaire apparatuur van ons merk zijn uitgerust.

In 2014 werd GROHE onderdeel van de internationale LIXIL Group, een beursgenoteerd bedrijf op de Tokyo Stock Exchange. LIXIL is de wereldleider in de sanitaire industrie en is ook een toonaangevende Japanse leverancier van bouwmaterialen, producten en diensten.

Waarden van Grohe

KWALITEIT

DUITS PERFECTIONISME INSPIREERT
MAXIMAAL VERTROUWEN
VAN KLANT.

We streven naar perfectie, die veel verder gaat dan het oppervlak van onze producten. Ons doel is eigenlijk perfectie in elke fase, van de ontwikkeling van elk product via de productie tot de klantenservice. Onze geschiedenis van Duitse engineering, zorgvuldige interne tests en vele externe certificeringsprocessen bieden onze klanten het volste zekerheid dat ze ons volledig kunnen vertrouwen.

TECHNOLOGIE

WATER BEHEERSEN
VIA TECHNOLOGIEËN.

We werken onvermoeibaar aan technologische innovatie, vooraal proberen wij te profiteren van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale technologie. Zo kunnen wij ontwikkelen een slimme oplossingen, waarmee klanten nog meer waterplezier beleven en dan komt het moment van de waarheid voor zowel producten als merk GROHE.

DESIGN

KARAKTERISTIEKE KENMERKEN
ONTWIKKELD TOT
PERFECTIE.

Empathisch en intuïtief ontwerp stelt ons in staat om producten te creëren waarvan het lijkt dat ze voor u zijn ontworpen.Dankzij de unieke design, waarmee de GROHE producten ergonomisch en visueel van anderen onderscheiden, hebben wij al een aantal designprijzen gewonnen- deze topprijzen zijn een bewijs van wereldwijde erkenning.

DUURZAAMHEID

DUURZAAMHEID VAN WATERPLEZIER
VOOR EEN TOEKOMSTIGE
GENERATIE TE GARANDEREN.

Water is net zo belangrijk als lucht, die we inademen, wat een andere reden is waarom het onze grote passie is. Zodat we het concept "Pure Freude an Wasser" niet alleen aan de huidige consument maar ook aan de volgende generaties kunnen aanbieden, bieden we een duurzame productoplossingen zoals GROHE Blue, GROHE EcoJoy en GROHE SilkMove ES. Via een duurzaamheidsverslag en veel erkenning op dit gebied laten we zien dat we serieus nadenken over de toewijding van het bedrijf om de planeet te beschermen.


Gewonnen ontwerpprijzen

Technologie Grohe

Technologie

Serie voor uw badkamer

Serie voor uw keuken

Artikelen voor uw huis en tuin

The widest offer in stock
Ruim aanbod

Op Sanitino.be is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 252 artikelen en 47 951 producten van de toonaangevende merken.

You can trust us
De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

We will advise you with your purchase
Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

Free shipping
Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

Naar beneden