Ga naar de hoofdinhoud

Klaar voor een nieuwe ervaring?
Maak kennis met de revolutionaire QuickFix!

THUIS – slechts vijf letters die een hele wereld schetsen. Het is een plaats waar we lachen en huilen, kleurrijke herinneringen maken met familie en vrienden en dromen over de toekomst – thuis is gewoon het universum van ons leven.

Soms heb je zin om je huis een make-over te geven: maar betekent dat dat je muren moet afbreken? Epische DIY-mislukkingen ervaren? Bloed, zweet en tranen? Dat hoeft zeker niet. Je huis een upgrade geven kan eenvoudig en betaalbaar zijn - zelfs in kamers zoals de badkamer en keuken, waar je dat misschien niet verwacht. Die druppelende wastafelkraan zit je eigenlijk al maanden dwars, nietwaar?

Domov

„Bij GROHE weten we dat deze kleine veranderingen in je huis een grote impact kunnen hebben, en we zijn er om je te helpen jou doe-het-zelf project werkelijkheid te maken. Zo hebben we GROHE QuickFix ontwikkeld om badkamer- en keukenrenovaties verrassend eenvoudig te maken. Het is zo makkelijk, dat iedereen het kan doen, dat beloven we!"

Ontdek de GROHE QuickFix-series:

GROHE Start

mengkranen

Nu bekijken

GROHE Vitalio

douchesets

Nu bekijken

GROHE Precision

thermostatische kranen

Nu bekijken

GROHE Solido

inbouwreservoirs

Nu bekijken

GROHE QuickFix Accessories

SURPRISINGLY EASY – Alles in één verpakking!

QUICKTOOL

Alle QuickFix-producten hebben onze nieuwe QuickTool in de doos om de productinstallatie verrassend eenvoudig te maken. De QuickTool combineert alle gereedschappen die nodig zijn om bijvoorbeeld een GROHE wastafelkraan te installeren of te onderhouden.

  • Eén gereedschap – drie functies
  • Voor eenvoudige installatie en onderhoud
  • Super eenvoudige snel te monteren systemen
QuickTool
Quicktool

QUICKGUIDE

Geen lange handleidingen doorlezen meer. Onze QuickGuide maakt jouw project zo eenvoudig mogelijk. We hebben duidelijke en eenvoudige installatiehandleidingen ontwikkeld. Speciaal voor jou!

  • Duidelijk en makkelijk te begrijpen
  • Minder tekst, veel afbeeldingen
  • Stapsgewijze begeleiding
QuickGuide
Quickguide

QUICKVIDEOS

Kijk je liever naar how-to-video's? Scan de QR-code en ons QuickFix-team begeleidt je door de installatie met behulpzame tips en trucs – ongeacht of je een beginner of professional bent.

  • Eenvoudige, stapsgewijze how-to installatievideo's
  • Scan de QR-code op de QuickGuide of verpakking
  • Uitgelegd binnen 5 minuten
QuickVideos
Quickvideos

Uit onze blog over GROHE QuickFix

Blog_img

Geen zin om te wachten op een loodgieter? Met GROHE QuickFix hoef je niet! Ontdek de magie van QuickTool en vervang je kraan binnen 5 minuten. Geïnteresseerd in meer informatie? Lees dan ons artikel.

LEES MEER
+10

Meer

Ontdek de GROHE QuickFix-series

GROHE merkwaarden

KWALITEIT

KWALITEIT

TECHNOLOGIE

TECHNOLOGIE

DESIGN

DESIGN

DUURZAAMHEID

DUURZAAMHEID

naar boven