Ga naar de hoofdinhoud

Simplehuman

Simplehuman

Simplehuman richt zich op producten die ons leven thuis aangenamer, efficiënter en vooral gemakkelijker maken. Het merk maakt gebruik van kwaliteitsmaterialen, moderne technologie en creatief ontwerp. Bij badkameraccessoires richt het zich op het verhogen van de hygiënische standaard in uw huis, dit bijvoorbeeld door contactloze zeepdispensers alsook door praktische spiegels met perfecte, onvervormde reflectie, die bovenop met natuurlijke daglichtbuizen uitgerust zijn.

Daarnaast richt zich Simplehuman ook op de keuken. Onder keukenassortiment vindt u vooral keukenpapierhouders, afdruiprekken en sponshouders terug. De serie van afvalbakken zal u niet alleen verbazen door het breed assortiment qua design, maar ook door de indrukwekkende hygiënische oplossing, die ook aan de oppervlaktebehandeling herinnert. Het aanbod aan spoelbakken is divers. Speur eens rond op de site en laat u verrassen door modellen met een stembediening of een bewegingssensor handbeweging en zijn daarnaast uitgerust. Op zoek naar een afvalbak met een vuilniszakhouder? Ook hiervoor kunt u bij Simplehuman terecht.

You can trust us
De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

We will advise you with your purchase
Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

Free shipping
Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

The widest offer in stock
Ruim aanbod

Op Sanitino.be is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 252 artikelen en 47 951 producten van de toonaangevende merken.

Naar beneden