Ga naar de hoofdinhoud

Reming

Reming

Reming is trots op haar meer dan dertig jaar ervaring in de verwerking van RVS, staal, glas en aluminium. Het verdeelt zijn activiteiten in drie hoofdgebieden. Het eerste gebied bestaat uit de metaalproductie uit staal en roestvrij staal, het tweede gebied focust op de uitvoering van buitengewone producten zoals glazen zwembaden of mechanische daken voor gebouwen, en de derde sector omvat de productie van aluminium oplossingen. In het productieproces maakt Reming gebruik van moderne technologieën, een innovatieve aanpak samen met tijdloos design.

Het grote potentieel van het bedrijf zit verder in de productiefaciliteiten, die zo ingedeeld zijn, dat elke branche een eigen pand heeft en dus er geen wederzijdse negatieve invloeden optreden. Bij Reming wordt er veel nadruk gelegd op functionaliteit en veiligheid. Bovenop, alle producten voldoen aan strenge internationale normen. In ons aanbod treft u daarom uitsluitend aan hoogwaardige praktische RVS-stoelen. Het unieke design van de producten en hun technisch ontwerp worden beschermd door het Industrial Property Office.

Reming producten in categorieën

Serie voor uw badkamer

You can trust us
De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

We will advise you with your purchase
Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

Free shipping
Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

The widest offer in stock
Ruim aanbod

Op Sanitino.be is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 252 artikelen en 47 951 producten van de toonaangevende merken.

Naar beneden