Ga naar de hoofdinhoud

Paffoni

Paffoni

De geschiedenis van het merk Paffoni is in 1953 on het noorden van Italië in de stad Pogno begonnen, vlakbij de Zwitserse grens. Roberto Paffoni was de oprichter en scheper van het idee om op de markt met hoogwaardige badkamer- en keukenapparatuur te komen.

Het succes is niet alleen te danken aan de familietraditie, maar ook aan de premium Italiaanse materialen waaruit de mengkranen gemaakt zijn, deze voldoen aan de hoogste internationale normen. Dit bedrijf heeft hiervoor het kwaliteitscertificaat ISO 9001:2015 ontvangen. Bovendien benadrukt Paffoni innovatieve technologieën en de functionaliteit van al zijn kranen, evenals de creativiteit en handgemaakte productie die typisch voor Italië is.

Hij besteedt echter ook veel aandacht aan design – het reflecteert het gevoel van schoonheid en beroemde Italiaanse kunst. Kenmerkend zijn strakke lijnen, scherpe en afgeronde randen, modern uiterlijk, elegantie en stijl. Het wordt alle liefhebbers van stijlvolle sanitair inrichting betoverd met een artistiek gevoel en verfijnde smaak.

Paffoni Banner
We will advise you with your purchase
Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

You can trust us
De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

The widest offer in stock
Ruim aanbod

Op Sanitino.be is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 252 artikelen en 47 951 producten van de toonaangevende merken.

Free shipping
Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

Naar beneden