Ga naar de hoofdinhoud

Hangende toiletten

(587)

Het hangende toilet is de laatste jaren een trend. Het ziet er niet alleen elegant uit, maar maakt het schoonmaken ook gemakkelijker. Het hangende toilet past in minimalistische, traditionele en moderne badkamers. Een ander voordeel van het hangende toilet is de mogelijkheid om de hoogte aan te passen aan de behoeften van het huishouden, dus het is ook geschikt voor langere of kortere mensen. 

We bieden hangende toiletten in verschillende stijlen, maten, kleuren en designs. Het hangende toilet kan zuiver wit zijn om bij ander keramiek te passen. Maar je kunt ook een modern zwart toilet kopen. Er zijn ook hangende toiletten voor kinderen of barrièrevrije toiletten. En natuurlijk hebben we ook een hangend toilet in gipsplaat of een hangend toilet in ytong.

En wat is het draagvermogen van het hangende toilet? Dat is bijna onbeperkt dankzij het vaste frame. SANITINO tip: Een inbouwtoilet heeft ook een installatiemodule en een bedieningspaneel nodig voor de installatie. Bespaar jezelf tijd en geld en kies voor een hangend toilet in een set. En als de statica van de badkamer het gebruik van een inbouwtoilet niet toelaat, neem dan een staand toilet.

 

Prijs

Merk

Staat van het product

Uitrusting

Plaatsing afvoer

Zonder spoelrand 

Speciale oppervlaktebehandeling

Grootte

Kleur

Bedoeld voor

U kiest uit: 587 producten
naar boven