Duravit

Duravit

Duravit is een van de grootste producenten van sanitair ter wereld. Het bedrijf is opgericht in Hornberg, Duitsland, toen Georg Friedrich Horn in 1817 een kleine aardewerkfabriek bouwde. In 1956 ging het bedrijf ook sanitair produceren en dit staat aan basis van het huidige succes. De pottenbakkerij is ondertussen een internationaal bedrijf geworden met meer dan 5.000 medewerkers in meer dan 130 landen.

Duravit-producten staan bekend om hun eersteklas ontwerp dankzij samenwerking met toonaangevende designers zoals Philippe Starck, Sieger Design, Kurt Merki Jr., Christian Werner, Matteo Thun en Cecilie Manz. Sanitair van Duravit wordt gekenmerkt door een modern tijdloos design, hoge kwaliteit en maximale productfunctionaliteit. Deze producten zijn verder uitgerust met innovatieve technologieën die het onderhoud vergemakkelijken en de duurzaamheid en glans van het keramiek vergroten. Het portfolio van Duravit omvat sanitair, badkamermeubels, douchebakken en badkuipen, wellness-systemen, bidets, kranen en badkameraccessoires.

100% KWALITEIT

Duravit stelt hoge eisen aan zijn producten. Ze zijn van eersteklas kwaliteit en indrukwekkend design, dus het zal u niet verbazen dat zijn producten door vaklui zijn gemaakt en niet door machines. De hoge kwaliteit van Duravit-sanitair wordt gegarandeerd door het handwerk van de ervaren ambachtslieden.

100% DESIGN

Duravit wordt tevens gekenmerkt door zijn eigen ontwerptaal met nadruk op moderne en tijdloze uitstraling. Het Duravit-team heeft in samenwerking met wereldberoemde designers en architecten 220 internationale designprijzen gewonnen.

100% TRADITIE

Sanitair van Duravit is tijdloos en van zeer hoge kwaliteit. Enkele producten worden al tientallen jaren volgens dezelfde ambachtelijke methode geproduceerd. Een perfect voorbeeld hiervan is de Starck 1-serie. De productiewijze is sinds de introductie in 1994 niet veranderd.

100% TECHNOLOGIE

Hoewel Duravit zich concentreert op traditioneel handwerk wordt dit gecombineerd met innovatieve technologieën die het comfort verhogen. Duravit heeft een aantal baanbrekende innovaties op zijn naam staan, zoals de DuraCeram, HygieneGlaze, "c-bonded" en "c-shaped" technologieën.

Technologie

You can trust us
De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

The widest offer in stock
Ruim aanbod

Op Sanitino.be is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 252 artikelen en 47 951 producten van de toonaangevende merken.

We will advise you with your purchase
Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

Free shipping
Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

Naar beneden