Ga naar de hoofdinhoud

Axor

Axor

Voor veeleisende klanten biedt het merk Axor luxe badkamerlijnen in een verscheidenheid aan stijlvolle ontwerpen. Deze series worden ontworpen in samenwerking met internationaal gerenommeerde architecten en designers zoals Antonio Citterio, Philippe Starck en Jean-Marie Massaud. Dankzij hen zijn nieuwe ruimtelijke concepten ontwikkeld, die een nieuw vorm van badkamer definiëren. Axor kranen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarom kunnen wij de Axor kranen vinden in de meest bekende gebouwen van de wereld.

You can trust us
De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

Free shipping
Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

The widest offer in stock
Ruim aanbod

Op Sanitino.be is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 252 artikelen en 47 951 producten van de toonaangevende merken.

We will advise you with your purchase
Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

Naar beneden