STYLE PLUS s.r.o. Moravská 1259, 570 01 Litomyšl

Ideal Standard CeraPlan

De CeraPlan serie staat voor kranen met interessant design,prefecte functionaliteit en met nieuwe technologieën voor water- en energie besparing voor aantrekkelijke prijzen. De kranen zijn voorzien van een cardoes, dat ontwikkeld is om het gebruiksgemak van de gebruikers te vergroten.

Producten uit de Lineare serie CeraPlan

Ruim aanbod

Op Sanitino.be is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 463 artikelen en 39 085 producten van de toonaangevende merken.

Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.