STYLE PLUS s.r.o. Moravská 1259, 570 01 Litomyšl

Ideal Standard Active

De karakteristieke eigenschap van de Active kranen is geometrisch schoon ontwerp .
In de geest van moderne tijd worden cirkelvormige vormen samen met rechthoekige vormen gecombineerd, hierdoor hebben de kranen van deze serie simpelalsook elegant look. De robuste uitstraling opwekt een atmosfeer van krachtigheid, terwijl de eenvoudige vormen maken de bediening zeer eenvoudig en zorgen voor praktisch gebruik en eenvoudig onderhoud. De Active serie biedt een volledig programma van hendelkranen, waar kunt u natuurlijk ook thermostatische en zelfs keukenkranen vinden onder. Active heeft een zeer modern design dat in combinatie met een reeds geverifieerd innovatieve technologie zal voldoen aan al uw huidige en toekomstige behoeften.
Nieuw ontworpen thermostatische kranen zijn efficiënt en veilig, omdat de gebruiker draagt ​​geenrisico's − de kraan body blijft dankzij de innovatieve CoolBody technologie altijd koel.

Producten uit de Lineare serie Active

Ruim aanbod

Op Sanitino.be is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 511 artikelen en 39 143 producten van de toonaangevende merken.

Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.