STYLE PLUS s.r.o. Moravská 1259, 570 01 Litomyšl

Ideal Standard

Ideal Standard

De geschiedenis van het bedrijf begon 137 jaar geleden in de VS in een kleine fabriek die door twee Ierse immigranten was opgericht. De fabriek was betrokken bij de productie van gietijzeren toiletten en wastafels.

Het bedrijf is actief in meer dan 20 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. Dankzij 20 Europese fabrieken kunnen wij topproducten aanbieden, die aan de strengste normen voldoen.

Ideal Standard wordt altijd gekenmerkt door innovatie. In 1969 ontwikkelden we het eerste hangende toilet, in 1970 de eerste cartouche met keramische schijven. Het bedrijf introduceerde als eerste sanitair acryl als materiaal voor de productie van baden.

Ruim aanbod

Op Sanitino.be is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 551 artikelen en 40 636 producten van de toonaangevende merken.

Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.