STYLE PLUS s.r.o. Moravská 1259, 570 01 Litomyšl

Hansa

Hansa

TOPMERK OP HET GEBIED VAN SANITAIR

HANSA is al meer dan 100 jaar op de markt en is een van de toonaangevende merk op het gebied van sanitair. Het langdurige succes is het gevolg van inspanning, ervaring en duurzame ontwikkeling van het bedrijf. p>

Green Responsibility“ staat daarbij garant voor de moderne, ecologisch verantwoorde HANSA-technologie, die een minimaal verbruik van water en energie alsmede de naleving van strenge internationale richtlijnen garandeert.

GEZONDHEID

Er worden hoge eisen aan de waterkwaliteit gesteld. De speciale materialen gebruikt door HANSA behouden deze kwaliteit en zorgen voor een optimale hygiëne. p>

BESTE KEUZE– ONDERBOUWD EN BEVESTIGD

Een zichtbaar en transparant teken van onze permanente verantwoordelijkheid is de WELL-certificering van de HANSA producten. Met het Water Efficiency Label onderscheidt de Europese sanitair-industrie mengkranen die wat betreft water- en energieverbruik voorbeeldig zijn. Met de allerhoogste waardering A**** voor doorstroomhoeveelheid en temperatuur voldoen onze onderscheiden mengkranen aan de hoogste eisen.


Ruim aanbod

Op Sanitino.be is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 678 artikelen en 42 307 producten van de toonaangevende merken.

Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.