STYLE PLUS s.r.o. Moravská 1259, 570 01 Litomyšl

Tece

Tece

Tece is sinds 1987 een wereldwijd actieve fabrikant van sanitair producten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Emsdetten, Duitsland. Productkwaliteit en innovatieve productieprocessen staan bij TECE voorop. Dit wordt bewezen door talloze certificaten en bekroningen. In het assortiment bevinden zich diverse installatiesystemen, bedieningsplaten en douchegoten.

Productseries van producent Tece

Ruim aanbod

Op Sanitino.be is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 671 artikelen en 42 686 producten van de toonaangevende merken.

Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.