STYLE PLUS s.r.o. Moravská 1259, 570 01 Litomyšl

Paffoni: wanneer Italiaanse passie voor schoonheid voldoet aan hoogwaardige kwaliteit

Paffoni: wanneer Italiaanse passie voor schoonheid voldoet aan hoogwaardige kwaliteit
31.01.2019 Sanitino.be Nieuws en trends

Bent u op zoek naar een hoogwaardige kraan met een stijlvol design en een frisse uitstraling? Kies voor het hoogwaardige Italiaanse merk Paffoni dat we onlangs aan ons aanbod hebben toegevoegd.

De geschiedenis van het Paffoni merk begon in 1953 in het noorden van Italië in Pogno, vlakbij de Zwitserse grens. De oprichter en vader van het hele idee om op de markt te komen met hoogwaardige badkamer- en keukenapparatuur was Roberto Paffoni.

Merk gebaseerd op familietraditie

Zo begon een bedrijfsverhaal gebaseerd op familiewaarden, het enthousiasme voor goed werk en de boodschap om alle klanten kwaliteits- en designkranen te geven. "Het vertellen van het verhaal van Paffoni is als het vertellen van het verhaal van mijn familie. We volgen de boodschap en de erfenis van onze vader. In de loop van het decennium is ons bedrijf gegroeid, maar de waarden blijven hetzelfde", zegt Ugo Paffoni, zoon van de oprichter van het merk.

Producten bekroond met een kwaliteitscertificaat

Het succes van Paffoni ligt niet alleen in de familietraditie, maar ook in premium Italiaanse materialen waaruit kranen zijn gemaakt en voldoen aan de hoogste internationale normen. Dit is de reden waarom het bedrijf het ISO 9001: 2015 kwaliteitscertificaat heeft gekregen. Paffoni benadrukt ook de innovatieve technologieën en functionaliteit van alle kranen, maar ook de creativiteit en handgemaakte productie die typisch is voor Italië.

Voldoet aan de kwaliteits- en ontwerpvereisten

Dit is waarom het merk ook onze aandacht is getrokken. "We hebben het Paffoni in ons aanbod opgenomen om onze klanten een gevarieerde selectie van goederen te bieden. Daarom bieden wij naast bekende Duitse merken ook dit Italiaanse merk. Paffoni voldoet aan onze eisen voor kwaliteit en design", aldus de productmanager van Sanitino.be.

Paffoni zal de liefhebbers van stijlvolle badkamer aparatuur betoveren

Paffoni besteedt veel aandacht aan design - reflecteert de schoonheid en de bekende Italiaanse kunst. Kenmerkend zijn strakke lijnen, scherpe en ronde randen, moderne looks, elegantie en stijl. Het merk betovert alle liefhebbers van stijlvolle meubels met verfijnde smaak.

Brengt elegantie, balans en vervijning in uw badkamer

"In ons aanbod vindt u kranen voor wastafel, douche en bad. We hebben ons gericht op de premiumseries met een interessante uitstraling, bijvoorbeeld de Elle en Effe-serie fascineren u met zijn eenvoudige elegantie, de Level serie brengt een balans in uw badkamer, en de Light lijn brengt een verfijning met zich mee: "We geloven zo in het succes van het merk dat alle producten in ons aanbod op voorraad zijn.“

Bekijk ons aanbod van Paffoni kranen of stel uw vraag aan onze specialisten. Neem contact met ons op via info@sanitino.be of bel onze deskundige adviseurs op +31851304661.


Scherpe randen en strakke lijnen van de Elle serie versterken het gevoel van elegantie en stijl. De kranen vallen op door hun eenvoud in elke moderne badkamer.


De Light serie staat synoniem voor elegantie, harmonie van strakke lijnen en ronde vormen.
Dankzij de evenwichtige lijnen met gevoel voor functionaliteit, afgeronde vormen en tijdloze elegantie is de Level serie een van de meest populair Paffoni-series.