Ga naar de hoofdinhoud

Tips en advies

 • Hoe maak je het toilet schoon zonder chemicaliën?

  Hoe maak je het toilet schoon zonder chemicaliën?

  Schoonmaken is niet iedereens favoriet klusje, en dat geldt dubbel voor het schoonmaken van een toilet. Probeer eens je hangtoilet of een staande toiletpot zonder chemicaliën schoon te maken. Wie weet, misschien vind je een nieuwe manier om hoe de schoonmaakbeurt aangenamer te maken! Lees nu snel verder en ontdek de bewezen tips van onze grootmoeders.
   

  LEES MEER
 • Hoe hou je je spoelbak schoon? Wij geven tips!

  Hoe hou je je spoelbak schoon? Wij geven tips!

  Tegenwoordig zijn er veel soorten keukenwasbakken te verkrijgen. Zo kunt je kiezen uit roestvrij staal, tectoniet, granieten en zelfs keramische spoelbakken. Welke je dan ook kiest, wil je natuurlijk dat hij er jarenlang als nieuw uitziet. En om je spoelbak in topconditie te houden, is het juiste onderhoud cruciaal. Daarom geven we je graag wat tips hoe je dat best kunt aanpakken!
   

  LEES MEER
 • Thuis water besparen, hoe doe je dat?

  Thuis water besparen, hoe doe je dat?

  Water is voor ons tegenwoordig vanzelfsprekend, maar door klimaatverandering kan het over een paar jaar schaars worden. Het Wereldwaterdag, die elk jaar op 22 maart valt, is een perfect gelegenheid om onze aandacht aan waterbesparing te besteden. Hieronder geven wij je een aantal handige tips om je waterverbruik thuis te verlagen. 
   

  LEES MEER
 • Kerstschoonmaak in alle rust, zonder chaos en stress? Zo pakt u dat aan!

  Kerstschoonmaak in alle rust, zonder chaos en stress? Zo pakt u dat aan!

  De mooiste feestdagen van het jaar komen eraan. Dit jaar zullen ze misschien een beetje anders verlopen dan in voorgaande jaren, maar de voorbereidingen zullen ongetwijfeld hetzelfde zijn – dat geldt in ieder geval voor de kerstschoonmaak. Wilt u de feestdagen dit jaar zonder stress en haast doorbrengen? Dan hebben wij voor u probate tips en handige helpers, die u het werk gemakkelijk zullen maken. Geniet van rustige feestdagen in een schone, gezellige en geurige omgeving.
   

  LEES MEER
Naar beneden