Ga naar de hoofdinhoud

Tips en advies

 • Handen wassen in 5 stappen

  Handen wassen in 5 stappen

  Handen wassen lijkt zo simpel, toch? Maar je kun je handen eigenlijk onbewust onjuist wassen. De hele dag door komen je handen met allerlei bacteriën en virussen in aanraking. Via je handen kunnen ze vervolgens op het voedsel terechtkomen en zo besmetting veroorzaken. De handen wassen op de juiste manier is daarom ontzettend belangrijk. Hieronder vind je een stap voor stap handleiding voor handen wassen op de juiste manier.

  LEES MEER
 • 6 tips voor een goede hygiëne aan je kind aanleren

  6 tips voor een goede hygiëne aan je kind aanleren

  Elke ouder zal zeker bevestigen dat het opvoeden van een kind geen kinderspel is, en in het geval van hygiënische gewoonten aanleren is dat dubbel waar. Het naleven van de principes van persoonlijke hygiëne is echter essentieel voor de gezondheid en het zelfvertrouwen van elk kind. Laten we het dus even hebben over persoonlijke hygiëne bij kinderen.

  LEES MEER
 • 7 tips voor mooier en gezonder haar

  7 tips voor mooier en gezonder haar

  Een goede haarverzorging begint in de keuken en eindigt in de badkamer! Wat kun je doen om je haar mooi, gezond en glanzend te houden? Bekijk snel onderstaande tips en ontdek simpele trucs voor gezonder en langer haar.  
   

  LEES MEER
 • Thuis water besparen, hoe doe je dat?

  Thuis water besparen, hoe doe je dat?

  Water is voor ons tegenwoordig vanzelfsprekend, maar door klimaatverandering kan het over een paar jaar schaars worden. Het Wereldwaterdag, die elk jaar op 22 maart valt, is een perfect gelegenheid om onze aandacht aan waterbesparing te besteden. Hieronder geven wij je een aantal handige tips om je waterverbruik thuis te verlagen. 
   

  LEES MEER
Naar beneden