STYLE PLUS s.r.o. Moravská 1259, 570 01 Litomyšl

Hoe de badkamer efficiënt in te richten (en later geen spijt van te krijgen)

Hoe de badkamer efficiënt in te richten (en later geen spijt van te krijgen)
21.05.2020 Sanitino.be Inspiratie

Je kent dat misschien wel. Je zit in het restaurant en kiest uit het menu. Groentesalade of steak met frietjes? Je kiest voor een salade en zelfs als het een voedsel is dat je lichaam 's nachts meer ten goede komt, benijd je je tegenhanger zijn caloriebom. Welkom in de wereld van beslissingsverlamming.

Wist je dat we elke dag ongeveer 70 bewuste beslissingen nemen? Volgens wetenschappers nemen we daarnaast echter dagelijks onbewust rond 23-35 duizend beslissingen per dag. Dit zijn vaak "onbelangrijke" keuzes - waar we in de bus gaan zitten, wat we 's ochtends gaan aankleden, met welke activiteit we in het werk gaan beginnen, en ga maar door. Slechts 226 van deze kleine beslissingen hebben betrekking op eten. Dat is een ongelooflijk aantal. Elke dag besteden we dus een aantal uren aan het nemen van bewuste of onbewuste beslissingen, denken en aarzelen. Het put ons vaak zo uit dat we de beslissing liever uitstellen en ons op iets anders concentreren, wat leidt tot uitstelgedrag.

We hebben de neiging om de keuze te betreuren

Het is helemaal normaal dat als we voor iets kiezen, zijn we in de toekomst geneigd na te denken hoe het zou zijn als we dan iets anders zouden kiezen. Nadenken over andere opties leidt ertoe dat we steeds minder tevreden zijn met de gekozen variant.

We willen je in geen geval bang maken. We kennen de oplossing om hoe de juiste keuze te maken en we willen deze met je graag delen. Wij hebben paar tips op een rij gezet zodat het inrichten van je badkamer gemakkelijker is. Met onze tips vermijdt je verlamming van beslissingen en je later geen spijt krijgt van je keuze.

Bij ons maak je geen fout

Sanitair is geen eenvoudig gebied. Dit kan op zichzelf tot besluiteloosheid leiden, maar je hoeft zich geen zorgen te maken dat je een fout maakt door bij ons te kopen. We zijn een direct verkoper van allerlei gerenommeerde sanitair merken, wat betekent dat we originele en kwalitatieve goederen verkopen. In ons aanbod vind je meer dan 45.000 producten van populaire merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit, Kludi, Hansa, Ideal Standard en anderen. Dat is een brede keuze, vind je niet?

 

Winkelen in onze webwinkel biedt aantal voordelen aan:

- ruim aanbod in vergelijking met fysieke winkels

- mogelijkheid om in alle rust van gedachten te veranderen

- het comfort van thuis zonder ergens heen te gaan

- lage prijzen

 

Lees onze tips en advies hieronder om verlamming van beslissing te voorkomen.

Tips om verlamming van beslissingen te voorkomen

1. Schrijf een lijst

Ben je de hele badkamer aan het uitrusten of ben je op zoek naar een nieuwe keukenkraan? Schrijf een lijst op naar welke goederen je eigenlijk op zoek bent en vergeet de technische parameters niet te vermelden. Dit is de beste manier om uw boodschappen efficiënter te maken, omdat je zich geen zorgen hoeft te maken over hoeveel het oude bad meet en of de nieuwe wastafel überhaupt in de badkamer past.

2. Verzamel informatie

Wees voorbereid! Voordat je iets koopt zoek professionele informatie en inspiratie op. In onze blog vind je bijvoorbeeld een artikel over besparende kranen terug,  waarmee je het waterverbruik tot wel 50% kan verminderen. Wij adviseren je ook over hoe je het juiste sanitair kiest of voor welke nuttige technologieën je best moet kiezen.

3. Stel een budget op

Iedereen beschikt over een verschillend budget, hou dus bij het kiezen rekening met je financiële mogelijkheden. Surfen op het internet om "gewoon te kijken" zal je uitputten en je afleiden van de goederen die op je echt wachten. Je kunt je ook gefrustreerd voelen en je aankoop liever uitstellen totdat je de goederen echt nodig hebt. Dit is een vicieuze cirkel, want dan voel je je ellendig dat je het winkelen hebt uitgesteld.

4. Maak de reden voor de aankoop duidelijk

Elk product is van verschillende levensduur, prijs en kwaliteit. Denk goed na over wat je van het product verwacht, voor hoelang je wilt van het product genieten en vooral waarvoor je het koopt. Je zal een andere kraan kopen voor een luxe appartement en een helemaal ander voor een weekendhuisje. Als gevolg hiervan wordt je keuze kleiner of groter. A-merken bieden tevens producten aan die zijn uitgerust met unieke technologieën; om water te besparen, de hendel gemakkelijk te bedienen of om een permanent stralend oppervlak te behouden.

5. Blijf bij één merk

Het maakt niet voor welk merk je dan kiest - Grohe, Hansgrohe, Kludi of Ideal Standard. Het belangrijkste is om altijd goederen uit dezelfde serie te kiezen. M.a.w. toilet, wastafel en bad van de ene fabrikant, kraanwerk van een andere fabrikant. Probeer niet te veel creatief te zijn in het combineren van producten, je verspilt tijd en het resultaat is het niet waard. Minder is soms meer.

6. Blijf bij een uniforme stijl

Hou je van scherpe randen of geef je de voorkeur aan ronde lijnen? Hou je van retro of hou je meer van moderne stijl? Kies één ontwerp bij alle meubelstukken. Het resultaat zal perfect zijn.

7. Vraag om advies

Zie je door de bomen het bos niet meer? Neem dan contact met ons op via e-mail info@sanitino.be of bel ons op 05 089 50 65. Wij staan voor u klaar.