STYLE PLUS s.r.o. Moravská 1259, 570 01 Litomyšl

Technologieën en hun betekenis

Technologieën en hun betekenis
05.06.2018 Sanitino.be Nieuws en trends

Voelt u zich verloren bij het lezen van die speciale omschrijving bij enkele kranen en weet u helemaal niet wat dit alles betekent? Wij hebben een eenvoudig overzicht voor u gemaakt, waardoor u een beeld krijgt wat verschillende technologieën betekenen en aanbieden.

Voelt u zich verloren bij het lezen van die speciale omschrijving bij enkele kranen en weet u helemaal niet wat dit betekent? Wij hebben een eenvoudig overzicht voor u gemaakt, waardoor u een beeld krijgt wat verschillende technologieën betekenen en aanbieden.

 

GROHE Digital

Digitale kraan – ook als elektronisch bekend – heeft veel voordelen – hij is praktisch, eenvoudig te bedienen en maakt gebruik van de nieuwste draadloze technologie. Hij behoort tot de beste keukenkranen. Heeft u interesse? Bekijk ons aanbod van digitale kranen van Grohe hier: https://www.sanitino.be/grohe-mintatouch

 
 

GROHE CoolTouch

Weet u niet zeker of u de GROHE CoolTouch technologie goed begrijpt? Kortom gezegd is dit een speciale technologie, die ervoor zorgt, dat het oppervlak van de kraan niet heet wordt, maar altijd op kamertemperatuur blijft te staan. 

Het werkt zo dat er tussen de slang, waardoor het kokende water stroomt, en de kraan een ruimte is waarin het koel water doorloopt; hierdoor wordt de kraan niet heet. Als u de kraan aanraakt, gaat u zich niet verbranden

Dit wordt met name gewaardeerd door mensen die kleine kinderen hebben.

 
 

GROHE SilkMove

GROHE SilkMove is technologie van welke alleen GROHE kranen voorzien zijn.

Het doel ervan is om nauwkeurige en soepele bediening voor vele jaren te garanderen.

 
 

GROHE EcoJoy

De GROHE EcoJoy producten zijn speciaal ontworpen om water en energie te besparen, zo hoeft u de waardevolle bronnen niet te verspillen.

 
 

GROHE StarLight

Producten met de StartLight benaming zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit – namelijk extra duurzame oppervlaktebehandeling. Ten rechte worden ze beschouwd als de beste ter wereld. Met behulp van de Physical Vapour Deposition (PVD) technologie wordt het oppervlak drie keer sterker en tien keer beter bestand tegen krassen; daardoor zullen de producten langer meegaan. Dankzij dit zijn de gouden componenten glanzender en het chroom is helderder.

 
 

Hansgrohe CoolStart

De CoolStart technologie komt uit Frankrijk waar al meer dan 20 jaar populair is. Het gaat over een speciale milieuvriendelijke techniek, waarmee het energieverbruik kan worden verminderd; namelijk door minder CO2 te uitstoten.

Van andere kranen verschilt een CoolStart kraan door zijn startpositie in het midden, zo kunt u de hendel naar rechts niet toedraaien. Bij een standaard mengkraan wordt bij de startpositie meteen de geiser of heetwatervoortziening geactiveerd, want de startpositie zich bevindt in het midden tussen warm en koud water. Bij een kraan met CoolStart hoeft het leidingsysteem niet noodzakelijk gevuld te worden met warm water. De kraan levert warm water enkel als u de hendel naar links draait.

 
 

Hansgrohe QuickClean

Keukenkranen met QuickClean beschikken over een mousseur met flexibele siliconen sproeigaatjes zodat u de kalkaanslag eenvoudig kan wegvegen. Vergeet niet dat de mousseur één van de belangrijkste onderdelen van de kraan is en daarom regelmatig onderhoud vereist.