STYLE PLUS s.r.o. Moravská 1259, 570 01 Litomyšl

Grohe FeatherControl

Soepele joystick bediening voor moeiteloze precisie en ultiem comfort, een leven lang.

De gloednieuwe GROHE FeatherControlcartouche brengt joystick bediening naar een heel nieuw niveau. Met behulp van de nieuwste keramische schijven en een innovatieve afdichting creëerden de GROHE ontwerpers een joystick cartouche met een grotere volume- en temperatuurhoek voor een nog nauwkeurigere bediening. Net zo zijdezacht als onze gerenommeerde GROHE SilkMove® technologie. Alleen GROHE kranen leveren de unieke GROHE FeatherControl ervaring.

 

De Joystick greep van de kraan is verbonden met een gepatenteerd bevestigingssysteem - GROHE gebruikt massief metaal voor sterkte en duurzaamheid. De schrijven bewegen over elkaar om het water af te sluiten of om het water door te laten. Daarom zal de kwaliteit en bewerking van deze onderdelen de prestaties van de kraan beïnvloeden.

GROHE is een van de weinige kraanfabrikanten die zijn eigen cartouches produceert. Daarvoor maken we gebruik van een technisch hoogwaardig proces. Voor de schijven gebruiken we een keramische legering die zich in de ruimtevaart heeft bewezen. Het gepolijste, spiegelgladde oppervlak van de schijven wordt gecoat met een speciaal teflon smeermiddel voor een wrijvingsloze bediening. En omdat onze kranen zijn ontworpen voor jarenlang gebruik, zitten er in de cartouche kleine holtes die zijn gevuld met dit smeermiddel. Een garantie voor een zeer lange levensduur zonder onderhoud.


Door onze geavanceerde technologie hebben de grepen van onze kranen een extra grote draaihoek, waardoor je de waterstroom en de temperatuur zeer nauwkeurig kunt regelen. Net als onze andere technologieën is GROHE FeatherControl een voorbeeld van een perfecte harmonie tussen design en technologie, zodat je nog meer van water kunt genieten.

Speciale keramische schijven en Teflon®-technologie in GROHE Feathercontrol cartridges 
garanderen zelfs na jaren van gebruik dezelfde soepele werking als op de eerste dag.De brede Grohe Feathercontrol®-temperatuurhoek zorgt voor een preciezere temperatuurregeling.

 

Zelfs na jaren gebruik garandeert GROHE Feathercontrol dezelfde soepele werking als op de eerste dag.

 

Raadpleeg een specialist

Raadpleeg een specialist

Annette

+3250895065(Ma-Vr, 9u-17u)
info@sanitino.be
Neem contact op