STYLE PLUS s.r.o. Moravská 1259, 570 01 Litomyšl

GROHE BlueCore™

Unieke GROHE techniek in het hart van onze producten

In het hart van onze producten vind je de unieke GROHE techniek in de kenmerkende blauw kleur. Onze wil om techniek te ontwikkelen die niet alleen technisch hoogstaand is maar jou ook in de praktijk voordeel oplevert, zit bij ons diep geworteld. Daarom maken we juist die onderdelen herkenbaar.


BlueCore™
 van GROHE is onze blauwgekleurde, onderscheidende techniek in het hart van onze mengkranen, thermostaatkranen en watersystemen. BlueCore™ staat voor uiterste precisie en optimaal gebruiksgemak.

Te herkennen aan de blauwe kleur, garandeert BlueCore™ GROHE kwaliteit en functionaliteit. Het is de kern van ons merk dat innovaties en technologieën benadrukt en die jou de zekerheid van Pure Freude an Wasser geeft.


GROHE SilkMove® cartoucheHet hart van elke GROHE eenhendelkraan garandeert een levenslange soepele bediening.

 

GROHE TurboStat® thermo-element 

Het GROHE TurboStat® thermo-element zit in het hart van GROHE thermostaatkranen. Het reageert snel op abrupte veranderingen in temperatuur en waterdruk wat resulteert in een comfortabele douche.

 

GROHE Rapido

De innovatieve inbouwinstallatie, voorgemonteerd en getest in onze fabriek voor 100% veiligheid.

 

GROHE Pneumatisch bodemventiel AV1

Dit bodemventiel is multifunctioneel en geschikt voor alle spoeltechnologieën (Dual Flush spoeling, start-stop functie, enkele spoeling).

Raadpleeg een specialist

Raadpleeg een specialist

Annette

+3250895065(Ma-Vr, 9u-17u)
info@sanitino.be
Neem contact op