STYLE PLUS s.r.o. Moravská 1259, 570 01 Litomyšl

Duravit

Duravit

Het Duravit merk is een van 's werelds grootste fabrikanten van sanitair, daterend uit 1817. In de loop van de tijd is het kleine bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf met meer dan 5.000 medewerkers in meer dan 80 landen. Duravit biedt een ruim assortiment aan sanitair: van wastafels, toiletten, baden, doouchebakken tot douche wc´s.

Ruim aanbod

Op Sanitino.be is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 663 artikelen en 42 645 producten van de toonaangevende merken.

Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.