SANITINO s.r.o. Moravská 1259, 570 01 Litomyšl
Geachte klant, vanwege onderhoud zijn we op woensdag 28 oktober 2020 niet beschikbaar. Er wordt hard gewerkt aan vernieuwing en verbetering van onze diensten. De bestellingen worden op deze dag vanwege de omstandigheden niet verwerkt noch verstuurd. Op donderdag 29 oktober 2020 zijn we u graag weer van dienst! Onze excuses voor de overlast.
Trustpilot Logo
4.5 ster: Uitstekend

Uitstekend

correcte levering- levertermijn zoals…

correcte levering- levertermijn zoals aangekondigd

Dhr. Laurent Van den Abeele 1 een dag geleden
5 stars
snelle levering

snelle levering

Linda 1 een dag geleden
5 stars
Prima service

Prima service

Bregieta Stoop 1 een dag geleden
5 stars

Betalen

Wij streven naar de beste service en uw tevredenheid stellen wij zeer op prijs. U kunt zeker ervan zijn dat bij ons betaalt u altijd veilig zonder zorgen te hoeven maken! Maak een bestelling en kies van volgende betrouwbare betaalmogelijkheden. 


Betaalmogelijkheden

Bij ons kunt u betalen via alle bekende betaalmethoden zoals Bancontact, kredietkaart uw internetbankering of via rembours. De gewenste betaaloptie kiest u tijdens het bestelproces.


Bancontact/MisterCash

Met Bancontact / Mister Cash kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Mister Cash staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie.

Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.


PayPal

Andere optie is met PayPal te betalen. Transacties met PayPal zijn veilig en snel. U kunt de bestelling eenvoudig afrekenen door middel van een email en uw wachtwoord te bevestigen op PayPal's beveiligde omgeving. De betaling wordt direct verwerkt en de bestelling wordt door ons direct in behandeling genomen.


Kredietkaart

Wilt u liever met uw kredietkaart betalen? Wij accepteren de volgende kredietkaarten:

  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro 

Ook deze methode is gemakkelijk. Geef bij de afrekening uw kredietkaartnummer, vervaldatum van uw kredietkaart en CID/CVC-code aan.

Wij willen u er zeker van maken dat wij geen creditcard gegevens opslaan en dat uw informatie wordt via een beveiligde server versleuteld verzonden.

Bij een kredietkaart transactie worden geen kostenberekend.


Vooraf overmaken

U moet het totaalbedrag voor de bestelde artikelen eerst zelf overmaken op onze rekening via uw eigen bank omgeving. Gebruik hiervoor de volgende bankgegevens: IBAN: NL38 INGB 0008 9892 96 en BIC: INGBNL2A. Vergeet niet als het betalingskenmerk uw ordernummer te vermelden; zo kunnen wij de betaling aan uw bestelling koppelen. Ons bankgegevens kunt u daarnaast vinden in de bevestigings-email die u ontvangt na het afronden van de bestelling. Wanneer u geen bevestiging van ons hebt ontvangen, neem dan contact met ons op.

Zodra is de betaling op onze bankrekening bijgeschreven, verwerken wij de bestelling zo snel mogelijk.

 

Rembours

Wij maken gebruik van een bezorgdienst die rembours mogelijk maakt. Bij rembours betaalt u rechtstreeks aan de chauffeur op het moment dat de bestelling bij u thuis wordt bezorgd. De levering kan ter plaatse alleen contant afgerekend worden.

Let op! Bij levering onder rembours betaalt u altijd 10 euro administratiekosten naast de standaard verzendkosten.

 

Vragen

Wat moet ik doen als mijn betaling mislukt of is geweigerd?

In geval dat het betalingsproces niet lukt, neem dan contact met onze klantenservice op.

Moet ik vóór de levering betalen?

De betaling moet inderdaad vooraf gedaan worden zodat de bestelling wordt verwerkt. Enkel bij rembours is het mogelijk om achteraf te betalen.

Worden er extra kosten voor de betaalmogelijkheden berekend?

Wij reken geen extra kosten voor de betaalmogelijkheden exclusief rembours.

Ik heb geen betalingsbevestiging ontvangen, wat nu?

Neem contact met onze klantenservice op. Wij gaan in ons systeem z.s.m. nakijken of er alles in orde is.

Waar kan ik de kortingscode invoeren?

In de winkelwagen staat er een optie om de kortingscode in te voeren.

 

Mocht u nog een vraag hebben over de betaling of over een betaalwijze, aarzel dam niet om met onze klantenservice contact op te nemen via info@sanitino.be.