SANITINO s.r.o. Moravská 1259, 570 01 Litomyšl
Geachte klant, vanwege onderhoud zijn we op woensdag 28 oktober 2020 niet beschikbaar. Er wordt hard gewerkt aan vernieuwing en verbetering van onze diensten. De bestellingen worden op deze dag vanwege de omstandigheden niet verwerkt noch verstuurd. Op donderdag 29 oktober 2020 zijn we u graag weer van dienst! Onze excuses voor de overlast.

Advies

Overzicht van Grohe technologiën

Algemene veelgestelde vragen

Waarom zijn de prijzen zo laag in vergelijking met fysieke winkels?
Ons bedrijf behoort tot een van de grootste verkopers van sanitair op de markt. Door in grote volume aan te kopen rechtstreeks bij de fabrikanten en groothandels, kunnen wij ook jullie, onze klanten, zeer voordelige prijzen aanbieden. Bij ons staat een tevreden klant hoog in het vandeel en wij weten dat scherpe productprijzen zijn een belangrijke voorwaarde voor klanttevredenheid.
Zijn de producten origineel?
Alle producten die wij aanbieden zijn origineel, meestal direct bij de fabrikanten gekocht en van de hoogste kwaliteit.
Onder welke voorwaarden kunnen goederen worden geretourneerd?
Iedere consument heeft wettelijke recht om zonder boete en zonder opgave van redenen het contract te herroepen binnen 14 dagen na ontvangst van goederen. Meer informatie over de procedure kunt u terugvinden in onze algemene voorwaarden.
Wat zijn de bezorgkosten?
Verzendkosten worden berekend volgens de gekozen bezorgdienst en desbetreffende leveringstermijn.
Voor levering via UPS bereiken wij € 7,90. Bij UPS zijn de verzendkosten altijd berekend.
Voor levering via GLS bereiken wij € 4,95. Bij een bestelwaarde vanaf € 150 zijn de verzendkosten via GLS binnen België gratis.
Indien u uw bestelling onder rembours laat versturen worden er € 10 extra in rekening gebracht.
Welk leveringsbedrijf zal me mijn bestelling bezorgen?
Ook hier zijn verschillende productgroepen van toepassing. Kleine pakketten worden door GLS en UPS verstuurd. Grote en zware producten worden verzonden met een extern transportbedrijf Dachser. Alle vervoerders zijn gecertificieerd en betrouwbaar.
Bent u niet tevreden over een product of de dienstverlening?
Uiteraard maken wij onbewust foutjes, maar daar zouden wij graag geïnformeerd over worden, zodat wij ons best kunnen doen om deze fouten te voorkomen en de klacht naar ieders tevredenheid proberen op te lossen. Wij streven naar de beste service en klanttevredenheid en uw mening stellen wij zeer op prijs! Daarom vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail naar info@sanitino.be aan de afdeling klantenservice door te geven. Wij zullen uw klacht binnen 3 dagen na ontvangst inhoudelijk beantwoorden. Is de klacht niet naar uw wens opgelost? Dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Europese online geschillenplatform (ODR).
Welke betalingsmethoden zijn van toepassing?
Bij ons kunt u afrekenen via alle bekende betaalmethoden als Bancontact, kredietkaart, via eigen uw internetbankering evenals bij de levering. De gewenste betaaloptie kiest u tijdens het bestelproces in de tweede stap van ons winkelmandje.

Veelgestelde vragen over producten

Welk type inbouwreservoir moet ik kiezen voor een hangend toilet?
Het gebruik van inbouwreservoir voor een hangend toilet hangt af van de plaatsing en montagemogelijkheden. Kombifix/Uniset is ontworpen voor inbouw in massieve gemetselde muren of voor een voorzetwand installatie. Duofix/Rapid SL is best geschikt voor montage in lichtgewicht gipsplaat of voor voorzetwandinstallatie bevestigd aan gemetselde wand.
Duofix Special/Rapid SL is ontworpen voor montage tussen twee zijwanden. Bevestiging aan de zijwanden waardeert u vooral als er geen achterwand (of geen dragende muur) is en waar de bevestiging aan de zijwanden technisch eenvoudiger is.
Welk type inbouwdeel zou ik moeten kiezen?
Het geschikte type inbouwdeel voor de kraan staat vermeld in de productomschrijving. Daarnaast staat dit vermeld bij gerelateerde artikelen.
Zou ik een wastafelkraan met een trekwaste of zonder trekwaste moeten kopen?
Kraan met een waste wordt standaard geleverd met afvoergarnituur die door de trekwaste wordt bedienen. Deze trekwaste bevindt zich aan de achterkant van de kraan. De kraan zonder waste is voorzien van geen afvoergarnituur. De goede oplossing is een combinatie van kraan en PUSH OPEN afvoergarnituur (ook KLIK KLAK genoemd), die vermeld staat bij toebehoren artikelen. Deze combinatie raden wij u aan.
Wat is het verschil tussen inbouw douchekraan en inbouw badkraan?
Inbouw douchekraan is geschikt voor het bedienen van slechts één douche functie. Inbouw badkraan is geschikt voor het bedienen en schakelen van twee functies, bijv. van een handdouche en een baduitloop. Daarom is een inbouw badkraan ook geschikt voor een douche met handdouche en hoofddouche, evenals voor een bad met baduitloop en handdouche.
Ik heb het inbouwdeel van een specifiek merk, kan ik een afdekset van een ander merk kopen?
Nee, dit kan niet. De afdekset moet altijd van hetzelfde merk als het inbouwdeel zijn. (De enige uizondering zijn de merken Hansgrohe en Axor; producten van die merken zijn met elkaar compatibel).
Ik heb een inbouwreservoir van een specifiek merk, kan ik de bedieningsplaat van een ander merk kopen?
Nee, dit kan niet. De bedienigsplaat moet van hetzelfde merk als uw bestaande inbouwreservoir zijn. Hebt u hier hulp bij nodig? Neem contact met ons op door info@sanitino.be.
Waarvoor is die speciale oppervlaktebehandeling aangebracht op keramische producten en raad je het aan?
Het is een speciale oppervlaktebehandeling waardoor het oppervlak bijna perfect glad is. Hierdoor wordt er bijna geen vuil op aangetrokken. Dankzij dit hoeft het keramiek niet zo vaak te worden gereinigd in tegenstelling tot gangbare producten zonder deze oppervlaktebehandeling. Kortom gezegd, wij raden u dit soort producten zeer aan!
Wat is het verschil tussen het Geberit inbouwreservoir nr. 111.300.00.5 en nr. 111.355.00.5?
Het verschil zit in de bevestigingswijze van het inbouwreservoir. Het 111.300.00.5 inbouwreservoir wordt bevestigd op de vloer en aan de achterwand. Deze module wordt vooral in familie huizen gebruikt.
Het 111.355.00.5 inbouwreservoir wordt bevestigd op de vloer en aan de zijwanden. Het is geschikt voor installatie in appartementen waar er geen achterwand of dragende muur is.
Hoe kies ik de juiste afvoergarnituur voor de wastafel?
Hier kunt u geen fout maken want alle afvoergarnituren zijn universeel en geschikt voor elke type wastafel.

Aankoopadvies

Raadpleeg een specialist

Raadpleeg een specialist

Annette

+3250895065(Ma-Vr, 9u-17u)
info@sanitino.be
Neem contact op